ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Οροι και Προϋποθέσεις

1. Εισαγωγή

Σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις κάθε χρήση της λέξης «εμείς», «μας», «εμείς» ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια έκφραση ή λέξη θα σημαίνει airdrops.gr ή τα πρόσωπα ή την οντότητα πίσω από το airdrops.gr. Οποιαδήποτε χρήση της λέξης «εσείς», «δική σας» ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια έκφραση ή λέξη θα σημαίνει οποιονδήποτε χρήστη της ιστοσελίδας του airdrops.gr.

Σε αυτό το έγγραφο αναφέρονται οι όροι και οι προϋποθέσεις της ιστοσελίδας www.airdrops.gr. Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις σχετικά με τη χρήση του δικτυακού μας τόπου όπως περιγράφεται στο παρόν έγγραφο προσεκτικά. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστοτόπου μας. Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις θα ισχύουν για όλους τους χρήστες του ιστότοπού μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε και να δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Αυτοί οι όροι και οι όροι μαζί με τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων και την πολιτική cookie θα διέπουν τη χρήση του ιστοτόπου μας.

2 Γενικά

2.1 Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διέπουν τη χρήση του ιστοτόπου μας. Εάν δεν καταλαβαίνετε ή αν δεν συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας ή με οποιονδήποτε μέρος των όρων και προϋποθέσεων μας σχετικά με τη χρήση του δικτυακού μας τόπου, θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση ή την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.

2.2 Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε και συμφωνείτε να συμμορφώνεστε και να δεσμεύεστε από τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται στο παρόν έγγραφο.

2.3 Δηλώνετε και αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας.

2.4 Καταλαβαίνετε και αποδέχεστε ότι το airdrops.gr παρέχει μια δωρεάν υπηρεσία για την κοινότητα cryptocurrency.

2.5 Καταλαβαίνετε και αποδέχεστε ότι τα κρυπτονομισματα που διανέμονται μέσω της ιστοσελίδας μας ή με τη βοήθεια της ιστοσελίδας μας θα διανέμονται σύμφωνα με τους κανόνες και τις διαδικασίες μας. Τα κέρματα θα διανεμηθούν με απόλυτη και αποκλειστική διακριτική ευχέρεια και με τους νομους και κανονισμους τον τριτων συνεργατων και προωθητων εταιριων των νομισματων

2.6 Καταλαβαίνετε και αποδέχεστε ότι δεν έχετε δικαίωμα σε οποιαδήποτε νομισμα. Τα νομισματα θα διανεμηθούν ελεύθερα χωρίς εγγυήσεις ή ειδικά δικαιώματα.

3 Εφαρμογή

3.1 Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για τη χρήση της ιστοσελίδας μας και για οποιεσδήποτε υπηρεσίες παρέχονται από ή στον ιστότοπό μας. Επιπλέον, αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις θα ισχύουν επίσης για όλες τις πληροφορίες που παρέχονται στον χρήστη ή που παρέχονται από το χρήστη στον ιστότοπό μας ή μέσω αυτού.

3.2 Σας παρέχουμε τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή. Για να σας παρέχουμε την προαναφερόμενη δυνατότητα, διασφαλίζουμε ότι θα είστε σε θέση να αποθηκεύσετε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις σε έναν ηλεκτρονικό φορέα δεδομένων.

4 Καμία συμβουλή σε οποιαδήποτε μορφή

4.1 Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στον ιστότοπό μας προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να ερμηνεύονται ως συμβουλές οποιασδήποτε μορφής. Για την αποφυγή αμφιβολιών, οι πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπό μας ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπό μας ή οι πληροφορίες που περιέχονται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές ή φορολογικές συμβουλές.

4.2 Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

5 Αποδεκτή χρήση

5.1 Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας για σκοπούς που είναι παράνομοι ή για σκοπούς που δεν επιτρέπονται βάσει αυτών των όρων και προϋποθέσεων. Για την αποφυγή αμφιβολίας, συμφωνείτε ότι θα χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται ρητά στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

5.2 Καταλαβαίνετε και συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας κατά τρόπο που θα μπορούσε να απενεργοποιήσει, να καταστρέψει, να επιβαρύνει ή να βλάψει τον ιστότοπό μας ή να παρεμποδίσει τη χρήση και την απόλαυση του δικτυακού μας τόπου από οποιοδήποτε άλλο μέρος.

6 Προσβασιμότητα του ιστότοπου

6.1 Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι ο ιστότοπός μας και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στον ιστότοπό μας παρέχονται «ως έχουν» και «όπως είναι διαθέσιμες» χωρίς καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητή ή σιωπηρή και στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, συμπεριλαμβανομένων περιορίζεται στις εγγυήσεις εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό και μη παραβίασης.

6.2 Καταλαβαίνετε και συμφωνείτε ότι δεν εγγυόμαστε ότι ο ιστότοπός μας είναι πάντα προσβάσιμος, διαθέσιμος, πλήρως λειτουργικός, χωρίς σφάλματα, χωρίς διακοπή ή χωρίς ιούς. Θα ασκήσουμε ή θα καταβάλουμε λογικές βέλτιστες προσπάθειες για να διατηρήσουμε το κατάλληλο επίπεδο προσβασιμότητας και ασφάλειας της ιστοσελίδας μας.

6.3 Καταλαβαίνετε και συμφωνείτε ότι δεν εγγυόμαστε ότι οι πληροφορίες που μπορούν να μεταφερθούν μέσω της ιστοσελίδας μας ή κατά τη χρήση του δικτυακού μας τόπου δεν θα πρέπει ποτέ να χάνονται προσωρινά ή να μην είναι διαθέσιμες.

6.4 Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίζουμε, να περιορίζουμε ή να αναστέλλουμε την πρόσβασή σας στον ιστότοπό μας εν όλω ή εν μέρει ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

6.5 Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να σας αποσύρουμε από τη λίστα των συνδρομητών κατά την απόλυτη και αποκλειστική μας κρίση.

6.6 Δηλώνετε ότι είστε άνω των 18 ετών

6.7 Δηλώνετε ότι δεν είστε πολίτης στις ΗΠΑ

7 Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

7.1 Εκτός από το περιεχόμενο που παρέχετε σε εσάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οποιασδήποτε άλλης μορφής ηλεκτρονικής επικοινωνίας, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με τον ιστότοπο και το περιεχόμενο που παρέχεται στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του κειμένου, των λογοτύπων , τα βίντεο, οι εικόνες, οι πληροφορίες και οποιοδήποτε άλλο αρχείο ή συλλογή αυτών των αρχείων είναι ιδιοκτησία του airdrops.gr ή του προμηθευτή του airdrops.gr

7.2 Χορηγείται περιορισμένη, προσωπική, μη αποκλειστική, μη μεταβιβάσιμη και ανακλητή άδεια χρήσης για να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας και το περιεχόμενο που παρέχεται στον ιστότοπο ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο σε σχέση με τον ιστότοπο που υπόκειται στους περιορισμούς που αναφέρονται πιο πάνω στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Κατανοείτε και αποδέχεστε ότι μια τέτοια άδεια χρήσης δεν σας επιτρέπει να μεταφράσετε, να προβάλλετε, να δημοσιεύσετε, να αναστρέψετε μηχανικούς, να δημιουργήσετε παράγωγα ή να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο που παρουσιάζεται στον ιστότοπο, εν όλω ή εν μέρει.

7.3 Καταλαβαίνετε και αποδέχεστε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο που παρουσιάζεται στον ιστότοπο για οποιονδήποτε άλλο σκοπό παρά για προσωπική χρήση εκτός αν έχετε ρητή προηγούμενη γραπτή άδεια από την airdrops.gr

7.4 Καταλαβαίνετε και αποδέχεστε ότι όλο το περιεχόμενο που παρουσιάζεται στον ιστότοπο ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό περιεχόμενο δεν θα χρησιμοποιηθεί για μεταπώληση.

8 Εμπορικά σήματα

8.1 Είμαστε ιδιοκτήτες όλων των δικαιωμάτων, του τίτλου και του συμφέροντος σε κάθε ένα από τα εμπορικά σήματα, τα λογότυπα και τα λογότυπα που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας ή εμφανίζονται με άλλο τρόπο σε σχέση με τη χρήση της ιστοσελίδας μας.

8.2 Θα διατηρήσουμε όλα τα δικαιώματα, τον τίτλο και το συμφέρον και θα διατηρήσουμε το δικαίωμα να ελέγξουμε τη χρήση των εμπορικών μας σημάτων, των σημάτων και των λογότυπων που υπάρχουν ή υπηρχαν στο παρελθόν, τα οποία παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας ή εμφανίζονται με άλλο τρόπο σε σχέση με τη χρήση του ιστοτόπου μας.

8.3 Είναι πιθανό τα άλλα μέρη να μας παράσχουν τα εμπορικά σήματα, τα σήματα υπηρεσίας ή το λογότυπο και το λογότυπό τους. Αυτά τα εμπορικά σήματα, τα σήματα υπηρεσίας ή το λογότυπο είναι ιδιοκτησία των μερών που παρείχαν τα εμπορικά τους σήματα, τα σήματα εξυπηρέτησης ή το λογότυπό τους. Επιπλέον, τα μέρη που παρείχαν τα εμπορικά σήματα, τα εμπορικά σήματα και το λογότυπό τους διατηρούν όλα τα δικαιώματα, τον τίτλο και το συμφέρον σε και σε κάθε ένα από αυτά τα εμπορικά σήματα, τα εμπορικά σήματα και τα λογότυπα που μπορούν να παρουσιαστούν στην ιστοσελίδα μας ή εμφανίζονται με άλλο τρόπο σε σχέση με τη χρήση του ιστοτόπου μας .

9 Ευθύνη

9.1 Σε καμία περίπτωση δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν ζημιές ή απώλειες που προκύπτουν από ή με οποιονδήποτε τρόπο που συνδέονται με τη χρήση σας ή την αδυναμία σας να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας ή την (εκτέλεση) των πληροφοριών που περιέχονται στον ιστότοπο, στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύοντα νόμο. Αυτός ο περιορισμός ευθύνης δεν ισχύει σε περίπτωση που οι ζημίες αυτές οφείλονται σε σκόπιμη ενέργεια ή βαριά αμέλεια εκ μέρους της airdrops.gr

9.2 Σε καμία περίπτωση δεν θα ευθυνόμαστε για τυχόν ζημιές ή απώλειες που προκύπτουν από ή με οποιονδήποτε τρόπο συνδέονται με τη χρήση της ηλεκτρονικής επικοινωνίας στο μέγιστο επιτρεπτό όριο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Σε καμία περίπτωση δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν αποτυχία ή καθυστέρηση στην παροχή ηλεκτρονικών επικοινωνιών, τυχόν παρακολούθηση ή χειραγώγηση της ηλεκτρονικής επικοινωνίας από τρίτους ή προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που χρησιμοποιούνται για ηλεκτρονικές επικοινωνίες, τυχόν εσφαλμένες, αλλοιωμένες, χαμένες ή αλλοιωμένες ηλεκτρονικές επικοινωνίες ή τυχόν άλλα σφάλματα ή παραλείψεις με οποιονδήποτε τρόπο που συνδέονται με τη χρήση της ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

9.3 Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να επικαλεστούμε τον περιορισμό ευθύνης όπως ορίζεται απο τον νομο, η ευθύνη μας σε καμία περίπτωση δεν υπερβαίνει το συνολικό ποσό των 100 ευρώ. Ο περιορισμός αυτός δεν ισχύει σε περίπτωση που οι ζημιές είναι αποτέλεσμα από σκόπιμη πράξη ή βαριά αμέλεια εκ μέρους της airdrops.gr

10 Ανωτέρα βία

10.1 Δεν θα ευθυνόμαστε ή δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν αποτυχία, καθυστέρηση, διακοπή ή ανακρίβεια σε σχέση με τη χρήση της ιστοσελίδας μας και των υπηρεσιών που προκύπτουν από ή σε σχέση με οποιοδήποτε γεγονός πέρα ​​από τον εύλογο έλεγχο μας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, πλημμύρας ή άλλου φυσικού φαινομενου, καταστροφές, κυβερνητικούς περιορισμούς, δυσλειτουργίες λογισμικού, διακοπή εργασιών, ατυχήματα, απώλεια ή δυσλειτουργία υπηρεσιών κοινής ωφέλειας ή υπηρεσίες ηλεκτρονικών υπολογιστών, απεργίες, πράξεις πολέμου, αποκλεισμοί ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση πέρα ​​από τον λογικό μας έλεγχο.

11 Αποζημίωση

11.1 Σε έκταση που επιτρέπεται σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο, αποζημιώνετε και μας κρατάτε αβλαβείς έναντι όλων των υποχρεώσεων, αξιώσεων, εξόδων, εσόδων, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων αμοιβών δικηγόρου ή άλλων υποχρεώσεων που οφείλονται ή προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης της ιστοσελίδας σας, χρήση της υπηρεσίας στον ιστότοπό μας, παραβίαση αυτών των όρων και προϋποθέσεων, παραβίαση δικαιωμάτων τρίτων ή παραβίαση της νομοθεσίας και των κανονισμών.

12 Αλλαγές των όρων και προϋποθέσεων

12.1 Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις από καιρό σε καιρό και χωρίς προειδοποίηση, κατά την απόλυτη και αποκλειστική κρίση μας. Η τελευταία έκδοση αυτών των όρων και προϋποθέσεων διατίθεται στον ιστότοπό μας.

12.2 Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τις αλλαγές και τροποποιήσεις των όρων και προϋποθέσεων. Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις τακτικά για να ενημερώνεστε για τις τελευταίες αλλαγές και τροποποιήσεις αυτών των όρων και προϋποθέσεων.

13 Περι Απορρήτου

13.1 Γνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων και της ισχύουσας νομοθεσίας και νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να λάβουμε εύλογα μέτρα για να εξασφαλίσουμε ένα κατάλληλο επίπεδο προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η ασφάλεια της διαβίβασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μέσω του Διαδικτύου ή η αποθήκευση προσωπικών δεδομένων δεν θα είναι ποτέ πλήρως εγγυημένη. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα προσωπικά δεδομένα που μεταδίδετε μέσω της ιστοσελίδας μας είναι πλήρως (100%) ασφαλή.

13.2 Σας παραπέμπουμε στη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η δήλωσή μας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας μας

14 Παράπονα και ερωτήσεις

14.1 Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον ιστότοπό μας ή με τις πληροφορίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του info@airdrops.gr

14.2 Εάν έχετε οποιεσδήποτε καταγγελίες σχετικά με τον ιστότοπό μας ή με τις πληροφορίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του info@airdrops.gr Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να απαντήσουμε σε συμμόρφωση σας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Αν υποβάλλετε συμμόρφωση σχετικά με τον ιστότοπό μας ή με τις πληροφορίες που παρουσιάζονται στον ιστότοπό μας, σας συνιστούμε να δώσετε μια σαφή περιγραφή της συμμόρφωσής σας, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε ικανοποιητικά.

15 Σύνδεσμοι τρίτου μέρους

15.1 Οι σύνδεσμοι τρίτων που παρέχονται στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, συνδέσμων Facebook, συνδέσμων Twitter, τηλεγραφικών συνδέσμων ή οποιωνδήποτε άλλων συνδέσμων δεν ελέγχονται από εμάς και παρέχονται σε εσάς για σας μόνο. Δεν θα ευθυνόμαστε για τυχόν απώλειες ή ζημίες που προκύπτουν από ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο που σχετίζονται με τη χρήση αυτών των συνδέσεων τρίτων μερών ή με το περιεχόμενο (εκτέλεσης) αυτών των ιστότοπων.

15.2 Δεν θα παρέχουμε καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητή ή σιωπηρή, και στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο σε σχέση με τους συνδέσμους τρίτων που παρέχονται στον ιστότοπο, περιλαμβανομένων, ενδεικτικά, εγγυήσεων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένη σκοπό και μη παραβίαση.

16 Εφαρμοστέος νόμος

16.1 Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το ευρωπαικο δίκαιο .

16.2 Κάθε διαφορά που προκύπτει από ή σε σχέση με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις θα υποβληθεί σε αρμόδιο δικαστήριο του Αθηνας.

Translate »