Πολιτική Διαφήμισης

Το Airdrops.gr ειναι μια ιστοσελιδα με ελεύθερη πρόσβαση, ειναι μια ηλεκτρονική πηγή που προσφέρει φρέσκο ​​καθημερινό περιεχόμενο σχετικά με το πού θα βρείτε airdrops.

Οι επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν ότι ο ιδιοκτήτης αυτού του ιστότοπου λαμβάνει έσοδα απο θυγατρικες και διαφημίσεις από συγεκριμενα έργα που εμφανίζονται στον ιστότοπο και ότι η αμοιβή μπορεί να επηρεάσει τη θέση και τη σειρά με την οποία προωθούνται οι διαφημίσεις και οι προσφορές των εταιρειών στον ιστότοπό μας.

Οι επισκέπτες θα πρέπει επίσης να σημειώσουν ότι οι βαθμολογίες εταιριων μπορούν να επηρεαστούν από διάφορες διαφορετικές μεταβλητές και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για λόγους ακρίβειας. Ενώ καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι εταιρείες που διαφημίζονται στον ιστότοπό μας είναι αξιόπιστες και διαθέτουν τις απαιτούμενες άδειες για τις προσφορές τους, η κατάταξη ή η προβολή οποιουδήποτε διαφημιστικού μηνύματος δεν σημαίνει απαραίτητα την έγκριση των εταιρειών ή των προϊόντων τους από την Airdrops.gr .

Εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρονται ρητά στους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας, όλες οι παραστάσεις και εγγυήσεις σχετικά με τις πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτόν τον ιστότοπο αποποιούνται. Οι πληροφορίες που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή

Translate »