Reality Trading

 

Μία συμφέρουσα πρόταση και για τους δυο μας από τον Stranger…

Ως γνωστόν και να μην τα ξαναλέω  για να μην πω πρώτος ήμουν από τους πρώτους στην Ελλάδα που ασχολήθηκα με τα κρυπτονομισματα,  είμαι σίγουρος πρώτος που δημιούργησε ελληνικό ψηφιακό νόμισμα  Και σίγουρα ο πρώτος παγκόσμια που  το κατάφερε το σύστημα να μου τινάξει τα πέταλα στην ψυχολογία και ενω γνώριζα τι θα συμβεί  Εγώ τελικά να απέχω!

Το μεταφυσικό της υπόθεσης,  το τελείως μαγικό…  είναι ότι πήρα όλα τα ρίσκα… επένδυσα χρόνο  χρήμα και ψυχή…. και ενώ γνώριζα απόλυτα την εξέλιξη…  τελικά το 2015 μετά την πλήρη απογοήτευσή μου από τους ανθρώπους… εγκατέλειψα τελείως τα κρυπτονομισματα.

Ένας λογικός άνθρωπος όταν του συμβαίνει μία προδοσία τραβάει μία γραμμή λέει ΟΚ  ήμουν ανώριμος και αφελής μου την κάνατε με Κερδίσατε….. συνεχίζω Τώρα μόνος μου γιατί εγώ γνωρίζω ότι όλα αυτά που σας έδειξα είναι αλήθεια και θα γίνουν!!

Από το 2015 Και εκείνη την  μαύρη μέρα του καλοκαιριού που έμαθα ότι ο τεχνικός του ελληνικού ψηφιακού νομίσματος είχε στήσει πανηγυράκι σε όλη την Ελλάδα και έτρωγε λεφτά από ανθρώπους έπαθα δύο κακά….  ξανά Ξεκίνησα το κάπνισμα…. το είχα κόψει σχεδόν ένα χρόνο και ήμουν πολύ ευτυχής για αυτό…..  και δεν θέλησα να ξανακούσω ποτέ τη λέξη κρυπτονομισμα!

Σε αυτά τα χρόνια που πέρασαν πάρα πολλοί φίλοι μου πρότειναν νέα νομίσματα,  ομάδες ανθρώπων με παρακάλεσαν να ξανά ξεκινήσω το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα,  άλλοι με παρότρυναν να κάνω trade μαζί τους….  μόνιμα μία απάντηση μην μου μιλάτε ξανά για κρυπτονομισματα!

Το 2014  μία συγκεκριμένη ομάδα…. δεν θα αναλύσω  ποια ήταν και ποιοι ήταν από πίσω…. προσέγγισαν τους αρχικούς συντελεστές και συνεργάτες μου….  αδέρφια Μέχρι εκείνη τη στιγμή σε μία τεράστια αντίσταση…. τους έβγαλαν μία βαλίτσα με λεφτά πάνω σε ένα τραπέζι…. προερχόμενα από την Αραβία… και τους είπαν το εξής απλό…. αν συμφωνήσετε να μας παραδώσετε το νόμισμα θα πάρετε αυτή τη βαλίτσα…  εσείς θα συνεχίσετε να είστε οι αρχικοί συντελεστές εμεις θα το παρουμε και θα το παμε στον θεο….. αλλά υπάρχει μόνο ένας Όρος….. να βγει ο Stranger απο το νόμισμα!!

Oι συνεργάτες μου με ενημέρωσαν για την πρόταση και μου είπαν να σκεφτώ έξυπνα και να αφήσω αυτούς τους περίεργους χρηματοδότες να προχωρήσουν για να πετύχει το νόμισμα…. Βασικά μου είπαν Άσε το πνευματικό σου παιδί…. κάνε πίσω…. και θα είμαστε εμείς εκεί για σένα για τα συμφέροντά σου…αλλα κανεις δεν εδινε εγγυησεις για τα συμφεροντα του ελληνικου νομισματος !!!

Tο κακό ήταν ότι οι συνεργάτες μου δεν άκουσαν ποτέ η δεν με πίστεψαν ποτέ στο ότι έχω ικανότητες να βλέπω πολύ πίσω από την κουρτίνα… δεν άκουσαν ποτέ να μην συνεργαστούν με μία συγκεκριμένη ομάδα…  Και βέβαια Η βαλίτσα με τα λεφτά ήταν από τις μεγάλες αυτές που παίρνεις σε μακρύ ταξίδι!

Όταν οι συνεργάτες μου αδέρφια σε έναν ακήρυχτο πόλεμο μου μετέφεραν αυτή την πρόταση θα πω την αλήθεια ότι αντέδρασα άσχημα….  με θυμάμαι να βρίζω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου…. και να θέλω ειλικρινά να σπάσω πολλά κεφάλια!

Όταν πέρασε το πρώτο εικοσιτετράωρο… ξέρεις συνήθως στην προδοσία Αυτό είναι το πιο δύσκολο εικοσιτετράωρο…. σκέφτηκα στρατηγικά… κατανόησα το μέγεθος της βαλίτσας και κατά πόσο οι συνεργάτες μου ήταν ικανοί να διαχειριστούν  τη θέαση της… κατανόησα ποιος είναι ποιος…. και πέρασα στην επόμενη κίνηση για να χαρτογραφήσω  πλέον τον εχθρό!

Είπα λοιπόν στην ομάδα που είχε ξεκινήσει το αντάρτικο ότι σας δίνω το νόμισμα  υπό έναν μόνο όρο…. αυτή η ομάδα με τις μεγάλες βαλίτσες θα  μου υπογράψει μία ποινική ρήτρα…. Ότι αν για οποιοδήποτε λόγο σταματήσει το νόμισμα…. η σας φάνε γιατί είναι απατεώνες… θα Μου χρωστάει μερικά εκατομμύρια  ευρώ….  νομίζω ότι ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για να προστατέψω τους συνεργάτες μου που είχαν καταπιεί τον ιό της βαλίτσας….  και το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα από το να περάσει στην ανυπαρξία όπως το ήθελαν  οι μαύροι από τις σκιές!

Το αίτημά μου δεν έγινε   Δεκτό από την ομάδα με τις βαλίτσες….  οι συνεργάτες μου θύμωσαν πολύ που δεν πήραν τη βαλίτσα από το γραφείο να φύγουν…..  Α ξέχασα να σας πω ότι η ομάδα των συνεργατών μου είχε ταξιδέψει σε συγκεκριμένη πόλη της Βόρειας Ελλάδας και περίμενε στο ξενοδοχείο στο αν θα γυρνούσαν πίσω εκατομμυριούχοι….  και έτσι ήρθε η ρήξη της αρχικής ομάδας του ψηφιακού νομίσματος….  και εγώ έγινα πολύ κακός για συγκεκριμένους ανθρώπους…. Μάλιστα έλεγαν και οι γυναίκες τους που με «αγαπούσαν»  ότι ο stranger πάει για τη δόξα  και εμείς πεινάμε!!!

Δεν απάντησα ποτέ σε όλα αυτά ούτε θα απαντήσω να εξηγήσω τι σημαίνει ιδεολογία,  όραμα,  Στόχος  κοινός αγώνας κοκ…

Εκείνη την περίοδο λοιπόν απεμεινα εγω και η τεχνική ομάδα που έπρεπε να τα αλλάξουμε όλα απο την αρχή και να αντιμετωπίσουμε πλέον νέους εχθρούς οι οποίοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν νέο ψηφιακό νόμισμα πάλι με το  ορο  που έχει σχέση με Ελλάδα…. και γενικά για να μην μακρυγορώ ξεκίνησε η περίοδος της μαύρης ενέργειας!

Χάθηκαν τα οράματα λοιπόν για αυτούς που μέσα τους ήθελαν το εύκολο χρήμα και το γρήγορο,  δυσκόλεψε η πορεία….  και έτσι πλέον και η τεχνική ομάδα έβγαλε και αυτή τα κρυφά της συναισθήματα…. και σου είπε… Αφού και οι άλλοι πήγαν να τον πηδήξουν… Γιατί να μην τον πηδήξουμε και εμείς τώρα….  βέβαια όλα αυτά επειδή εγώ δεν θέλησα να κυνηγήσω κανέναν… και όταν δεν πατάς στο σβέρκο την ώρα που πρέπει όσους προσπάθησαν να σου κάνουν κακό…. δείχνεις λάθος εικόνα οτι είσαι αδύναμος…. καλά και αυτό είναι μία άλλη μεγάλη συζήτηση!

Σε αυτά τα χρόνια εκπαιδεύτηκαν από μας εκατοντάδες Έλληνες πανω στα κρυπτονομισματα, πολλοί ξεκίνησαν με τα δικά μας μηχανάκια που φέραμε από το εξωτερικό να κόβουν νομίσματα….  πολύ μέσο από Skype  με αγάπη εκπαιδεύτηκαν από μας κλικ κλικ… Enter στο enter  να μάθουν πώς και τι και με ποιο τρόπο μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτό το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων υπέρ τους!

Όπως έγραψα σε προηγούμενο άρθρο μου την τελευταία εβδομάδα της σπατάλησα στο να κάνω ισολογισμό  της καταστροφής που έφερε προσωπικά σε εμένα η επιλογή μου να παραμείνω ο ίδιος….  εχω γρήγορο ρυθμό επούλωσης στα πάντα…. Ίσως να είμαι πιο σκληρός από ότι φαίνομαι… αυτό που μέχρι στιγμής δεν μπορώ με τίποτα να κατανοήσω…. είναι το μεταφυσικό που συνέβη…. πώς κατάφεραν τελικά και όντως εγώ τυφλώθηκα και βγήκα από τα  κρυπτονομίσματα!

Δεν ξέρω αν γνωρίζετε αλλά έχω υπάρξει να εργάζομαι στο χρηματιστήριο  στα περίεργα χρόνια…. και λίγο πριν το μπουμ και με το Boom και μετά το μπουμ…. η εμπειρία μου Δηλαδή είναι αρκετά καλή στο να γνωρίζω και να μπορώ να διαχειριστώ τον τρόπο που κερδίζονται χρήματα μέσα από το χρηματιστήριο….  πώς κατάφεραν λοιπόν να με τυφλωσουν τόσο πολύ ψυχικά  και ενω  γνώριζα τι έρχεται…  και ενω έχω όλες τις περγαμηνές μόνος μου να προχωρήσω και εγώ τελικά να κάνω στην ουσία αυτό που ήθελαν οι τύποι με τις βαλίτσες…. αλλά χωρίς να έχω πάρει τη βαλίτσα!!!!!!!!!!!

Μία ιστορία που έπρεπε να την πω,  Έχω πολλές ακόμα ιστορίες να πω για τα χρόνια που περάσαμε μαζί,  τόσες πολλές και τόσο παράξενες που θα νιώθεις ότι ζήσαμε μαζί ένα κατασκοπικό έργο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα χολιγουντιανά…. αλλά ήρθε η ώρα να σου κάνω την πρόταση που θα μας συμφέρει και τους δύο!

Αυτό το άρθρο αναγκαστικά απευθύνεται σε αυτούς που γνωρίζουν και ασχολούνται με τα κρυπτονομισματα….

Καταρχάς ξέρεις ότι πάντα μιλάω έτσι όπως νιώθω για αυτό και θα πω και το επόμενο….. κανονικά θα έπρεπε να ζητήσω σε όλους όσους μέχρι στιγμής μου έχουν στείλει μηνύματα ευχαριστήρια που τους έδειξα αυτό το δρόμο και τους άλλαξα τη ζωή ότι ήρθε η ώρα της αποπληρωμής…. και δεν είναι θέμα αποπληρωμής είναι θέμα Ψυχικής σιγουριάς ότι όλα αυτά που θέλω να κάνω από δω και πέρα θα έχω ανθρώπους πραγματικούς να τά στηρίζουν..

Θα ξανά ξεκινήσω να επενδύω σε κρυπτονομισματα…  ήδη το έχω κάνει αυτή τη στιγμή μετά από τρία χρόνια…

Αν θέλεις να δεις την πορεία μου και τι ακριβώς θα κάνω επενδυτικά στο χρηματιστήριο των κρυπτονομισματων  θα γράφθεις στο link που θα σου δωσω το οποίο ειναι ένα αφφιλιατε λινκ  https://gate.Io/ref/1596595  έτσι ώστε να δημιουργήσω το προσωπικό μου πορτοφόλιο  από ανθρώπους που έχω συστήσει εγώ Σε συγκεκριμένη πλατφόρμα και να κερδίζω από τις κινήσεις που θα κάνεις! Και θα εγγραφθεις και εδω αν θες να αλαξεις κανονικα χρηματα σε κρυτπτονομισμα https://www.coinbase.com/join/52a591475db5b38393000038

Είναι ξεκάθαρη η θέση μου,  Αν πήγαινες σε έναν χρηματιστή  θα σου έπαιρνε ποσοστό από τα κέρδη σου,  θα έπαιρνε ποσοστό από τις προμήθειες σε κάθε εντολή σου..  και ο χρόνος θα σου έδειχνε αν βρίσκεσαι δίπλα στο σωστό άνθρωπο ή όχι!

Εγώ απλά θα σε ενημερώνω με καθημερινο μηνυμα , ισως και πολλες φορες την ημερα  Τι κινήσεις κάνω προσωπικά…. Δηλαδή δεν έχει καμία σχέση  με παρότρυνση αγόρας σε μετοχές… Αν θες Ακολουθείς αν θες όχι η κρίση σου πρέπει να είναι πάντα αυτή που θα σου δίνει την εντολή….  αν δεις μες στο χρόνο ότι ξέρω τι κάνω αποφασίζεις!

Οσοι συμμετέχετε σε αυτήν την δωρεάν για εσάς υπηρεσία θα λαμβάνεται προσωπικό εμαιλ για κάθε μου κίνηση , επεξηγήσεις και σκέψεις , πληροφορίες και αναλύσεις , Θα παρακολουθήσετε μια ζωντανή διαδρομή επιτυχίας η αποτυχίας στον στίβο των κρυπτονομισματων…. αν είσαι ήδη γραμμένος σε αυτες τις πλατφόρμες  και θες να δεις τη δική μου πορεία για να συγκρίνεις και να παίρνεις την όποια πληροφορία θα γραφτείς ξανά με άλλο email και άλλο όνομα…

Εξήγησα σε προηγούμενο άρθρο μου  ότι από δω και πέρα θα σεβαστώ την πληροφορία μου και θα της δώσω την αξία που της αναλογεί,  αν θέλει το σύστημα να με αποδομεί με στημένα τρολακια  που παίρνουν μεροκάματο 20 σεντς το σχολιο…  Τότε ας το κάνουν Και ας με πληρώνουν αυτοί…..

Είναι ένα κάλεσμα που αφορά αποκλειστικά αυτούς που σήμερα στην Ελλάδα ασχολούνται και επενδύουν στα κρυπτονομισματα..

Τα link εγγραφή σας ξανά για όσους θέλουν να τα λέμε μετά από μέσα https://gate.io/ref/1596595 
και για την coinbase https://www.coinbase.com/join/52a591475db5b38393000038

Παρακάτω η φόρμα που θα συμμετέχεις βάζοντας το εμαιλ σου και τα στοιχεία σου ώστε να παραλαμβάνεις σε αλερτ της κινήσεις μου στο εμαιλ σου …

Το παρόν άρθρο και η πρόσκληση στην κρυφή αυτή υπηρεσία δεν είναι με τίποτα συμβουλευτική η προτροπή αγοράς η επένδυσης σε τίποτα απολυτός , είναι συνδρομή δωρεάν σε υπηρεσία παρακολούθησις ενός ζωντανού reality συγκεκριμένου προσώπου , οπως ακριβώς βλέπεται και της Kardasians στην τηλεόραση !..Εδώ καταντήσαμε με τον πολιτισμό της χεστρας δηλαδή ..!

Κάντε εγγραφη στην Υπηρεσία Reality Trading

* indicates required


Stranger..

Translate »